Magazines & Boekcovers

4 Renee van collem_ Doe maar
3 presentatie rene van collem
2 bram bakker
1 Marc Lammers cover

aansprekende foto’s die overtuigen

‘Don’t judge a book by its cover’, zo luidt een bekende uitspraak. Toch doen we dit vaak wel. Een pakkende foto op de voor- en achterkant of binnenflap is dan ook belangrijk om de lezer te overtuigen het boek te gaan lezen.

Voor diverse auteurs heb ik een boekcoverfoto gemaakt, waaronder psychiater en publicist Bram Bakker, voormalig hockeycoach Marc Lammers en oud-drummer René van Collum (Doe Maar). Voor de biografie van René van Collum maakte ik ook diverse portretten voor de binnenzijde.

Niet alleen een grote eer, maar ook een erg leuke ervaring om met deze inspirerende mensen samen te mogen samenwerken.

 

fotografie die de lezers prikkelt

Aan het zakenmagazine Regio Business en 073 Magazine ben ik al jarenlang als vaste fotograaf verbonden. Vele covers, reportages en artikelen heb ik mogen voorzien van pakkende foto’s, die het verhaal kracht bijzetten.

Maandelijks bezoek ik samen met een redacteur veel verschillende bedrijven en organisaties. Samen met de klant worden op locatie prikkelende en dynamische foto’s bedacht, die de lezer uitnodigen om verder te lezen. Geen standaardfoto’s, maar creatieve beelden met een knipoog.

Gezien de grote variatie in locaties – van kantoortuin en productielocatie tot varkensboerderij – altijd een leuke uitdaging. Bovendien is het bijzonder inspirerend en leerzaam om een kijkje in de keuken van zoveel ondernemende mensen te mogen nemen!